Pogosta vprašanja


Kaj je WMS?

Sistem za upravljanje skladišč (WMS) je programska aplikacija, ki je zasnovana za podporo in optimizacijo funkcionalnosti skladišča. WMS omogoča sledenje vseh dejavnosti znotraj skladišča, vključno s sledenjem zalog, sprejemanjem, zbiranjem, pošiljanjem in drugimi logističnimi dejavnostmi.


V čem se HydraWarehouse razlikuje od drugih WMS ponudnikov?

HydraWarehouse 


Kako lahko WMS pomaga pri mojem podjetju?

Lastništvo in upravljanje skladišča je lahko za manjša podjetja izziv, saj to zahteva veliko časa in truda, še posebej pa ob hkratnem vodenju podjetja. WMS vam lahko pomaga pri urejanju skladiščnih procesov. Nekatere prednosti implementacije WMS vključujejo: izboljšana natančnost zalog, večja produktivnost in skrajšani čas izpolnjevanja nalogov. To ponuja le za del stroškov upravljanja lastnega skladišča, kar pomeni veliko zmanjšanje stroškov ter posledično povečuje dobiček in omogoča rast Vašega podjetja.


Kateri paketi HydraWarehouse WMS je primeren za moje podjetje?

HydraWarehouse Inventory

HydraWarehouse Basic

HydraWarehouse Advanced

HydraWarehouse 3PL 


Za podjetja, ki zahtevajo prilagoditev, je paket HydraWarehouse Enterprise zelo primeren, cena pa temelji na obsegu projekta. Prilagoditve lahko vključujejo integracije v ERP sisteme tretjih oseb, pa tudi zahteve po prilagoditvi uporabniškega vmesnika ter dodatne funkcije. V paketu Enterprise je ponujena tudi naša klasična WMS rešitev Hydra@Warehouse.


Kakšne so cene paketov? Kako se prijavim za HydraWarehouse WMS?

HydraWarehouse ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje za vsak paket, da imajo novi uporabniki čas oceniti naš izdelek. Obiščite naš cenik (link) za več informacij o različnih načrtih in cenah.


Kakšna podpora je na voljo?

Vsi naši načrti imajo dostop do podpore preko telefona in e-pošte.


Ali moram usposobiti svoje osebje v skladišču za delo s HydraWarehouse?

Intuitivni in sodobni uporabniški vmesnik HydraWarehouse ne zahteva formalnega usposabljanja. Večina kupcev lahko samostojno začne uporabljati izdelek. Če potrebujete usposabljanje, Vam ponujamo demonstracijo HydraWarehouse preko brezplačnega interaktivnega webinarja ali specializiranega plačljivega usposabljanja na lokaciji.


Koliko časa je potrebno, preden lahko začnemo uporabljati HydraWarehouse v našem skladišču?

Čas, potreben za postavitev skladišča v HydraWarehouse sistem, je odvisen od tega, koliko lokacij in edinstvenih artiklov bo v WMS. Na delo ste tako lahko pripravljeni v časovnem razponu od nekaj ur za manjša skladišča do maksimalno enega tedna za kompleksna, velika skladišča.


Kakšno vrsto strojne opreme potrebujemo?

HydraWarehouse deluje na obstoječi strojni opremi z uporabo računalništva v oblaku. HydraWarehouse lahko uporablja kateri koli računalnik, tablični računalnik, pametni telefon ali Android naprava, na kateri imamo nameščen sodobni brskalnik. Če v vašem skladišču uporabljate črtne kode, boste morda morali kupiti Bluetooth čitalnik črtnih kod (za tablične računalnike in pametne telefone) ali pa USB optični bralnik črtnih kod (za namizne in prenosne računalnike).


Katere naprave podpira HydraWarehouse?

Do HydraWarehouse lahko dostopate na katerem koli namiznem računalniku, prenosniku ali android napravi z nameščenim brskalnikom. HydraWarehouse ima tudi WMS aplikacijo, narejeno posebej za naprave Android. To aplikacijo lahko prenesete iz  Play Store.


Prijavili smo se na brezplačno preizkušnjo. Kako lahko še naprej uporabljamo HydraWarehouse po izteku brezplačnega preizkusnega obdobja? Ali lahko med brezplačnim poskusnim obdobjem dodamo dodatne uporabnike?

Če želite še naprej uporabljati HydraWarehouse po poteku preizkusnega obdobja, se lahko znova obrnete na našo ekipo in prosite za podaljšanje preizkusnega obdobja ali pa za nakup paketa. Enako velja za dodajanje dodatnih uporabnikov.


Imamo težave ali vprašanje glede HydraWarehouse. Kako lahko kontaktiramo podporo?

Na našo podporo se lahko kadar koli obrnete preko telefonskega klica ali preko e-pošte na support@hydrawarehouse.com.